Facebook

Beoordelingen van Pizzeria Frank en An Apeldoorn

Recente recensies van Pizzeria Frank en An Apeldoorn

5 sterren na 166 reviews

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goed gevulde pizza . Blijft een toppertje. Bestelling wordt altijd keurig op tijd en nog lekker heet bezorgd

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van pizza’s heel goed. Alleen bij opmerkingen genoteerd: graag in stukken snijden. Dat was helaas niet gebeurd.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's snel bezorgd. .top

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een heerlijke pizza. Bezorging duurde deze keer net iets te lang!

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend van Frank en An

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frank & An heeft een geweldig brede menukaart. Pizza's maken ze met kwaliteits ingrediënten. Altijd top gewoon

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's én precies op tijd klaar om op te halen!

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk pizza's. Ook de schnitzel was goed! Bezorging was erg snel.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel op aanvraag.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren er ruim binnen de opgegeven tijd, en waren weer lekker en warm. De fantasie van de chef was een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Pizza met 4 kaassoorten zat teveel kaas op en dat is niet zo lekker om te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza. Bestel daar al jaren. Ze worden op tijd en warm bezorgd. Topzaak.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s van Apeldoorn!

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en tiramisu!

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als de vorige keer weer erg lekker; niet te vet en goed op temperatuur toen ze gebracht werden. De grote pizza was voor mij als flinke eter toch een aardige uitdaging; mijn vrouw kreeg hem net niet op. De volgende keer dus toch weer de "normale".

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza gegeten. Hier krijg je pizza met een mooie dunne bodem, zoals het hoort. De bezorger was er snel en vriendelijk. Niet de goedkoopste, wel de beste!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel thuis bezorgd en erg lekker , zeer goed belegde pizza s. Zeker een aanrader

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zelfs na invullen van verkeerde adres kwam de bezorgen gewoon terug en belde hij hoe hij er kon komen echt top

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Ik gaf door dat we honger hadden en een kwartier later stonden ze op de stoep!

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nette bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een pizza van Frank en An is gewoon super lekker . Met een topbezorging .Dus een dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke pizza's. Dit gaan we vaker doen.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hamburgers!

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s zijn zoals pizza,s horen te zijn . Vers en heerlijk van smaak . En de bezorgers verdienen ook een dikke compliment voor hun vriendelijkheid en snelheid . Want voordat de borden op tafel staan slaat de deurbel al aan . Wij zijn en blijven een vaste klant . Bedankt voor de Topservice

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en pizza zoals je het in een restaurant ook eet.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en de patat was ook goed warm , niks op aan te merken. Voor herhaling vatbaar en voor iedereen aan te raden

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel.

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zowel de pizza's als de Tiramisu!

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza's en perfect op tijd bezorgd. Waren alleen al wat afgekoeld.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker de pizza’s van Frank en An. En als onze dochters weer in Apeldoorn zijn wordt er vaak een pizza gehaald!

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza's. Snelle bezorging en top service!!!

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Super pizza’s. Hardwerkende mensen. En goede service. Dikke aanrader!!!

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 2 voor 12 een grote bestelling voor Gemeente Apeldoorn gedaan en dat is prima verzorgd en ook op tijd geleverd. De pizza's waren heel goed, heb ik uit de reacties van de collega's ontvangen. Ik weet niet of u meer zou willen leveren aan bedrijven (of gemeente). Dan zou een mogelijkheid maken op de website hiervoor een goede tip zijn. Of ten minste een mogelijkheid om een email te sturen.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sate-schotel met frites. Aanrader!

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

UItstekend op tijd en lekker warm bezorgd! Complimenten!

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en salade. Bezorging was op tijd. aanrader

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza's. Precies op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke en correcte bezorger, heerlijke pizza en wijn voor een goede prijs!

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer pizza afgehaald, Was super! Werd me altijd aangeraden omdat ik de enorm vette pizza’s zat was van de bekende pizzaria’s de pizza’s waren perfect niet te vet niet te droog goede smaak en niet te zuinig met beleg ! Ik kom zeker terug ook al is het een stukje rijden :)

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, maar dat wisten we al!!!

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was prima, maar de pizza's waren behoorlijk lauw. Tevens niet in stukken gesneden, wat ik niet gewend ben van pizzeria's en aangezien het op het werk bezorgd werd erg onhandig.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

???

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en mooi op tijd bezorgd!

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima klassieke pizza, heerlijk!

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere combinatie. Misschien rucola apart serveren? Die wordt niet zo lekker na 10 minuten op een pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd perfect

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 2x besteld. Beide keren super lekker gegeten, bezorgtijd vind ik wel erg lang

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend van kwaliteit, temperatuur en tijdige bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Iedere bestelling is weer een succes. Van een eenvoudige kinderpizza tot een pizza met alles erop en eraan. Altijd goed!

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer fantastisch lekker

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het blijven gewoon de beste pizza’s van Apeldoorn. Keurig op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza’s en goede/snelle bezorging. Een van de beste zaken in apeldoorn om een pizza’tje te bestellen!

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, lekker gegeten. Snelle service. Prima!!!

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik eet niet vaak een pizza maar als ik er een ga afhalen dan bij Frank en An. Topkwaliteit, goed prijs en vriendelijke bediening.

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top! Mooi op tijd en super super lekkere pizza :-) Service is echt goed!

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, zoals ik hem vanouds ken.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt precies op tijd bezorgd, heel fijn! Patatjes waren ook nog super lekker na bezorging. Pizza altijd lekker hier! Tip: 1x friet groot is echt wel voor twee personen!

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toch maar weer even terug naar een eerlijk, smaakvol en betrouwbaar adres!

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en op de aangesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik had de pizza's om 20.00uur besteld. Toen ik er 5 voor was, zaten ze al in de doos. Ze waren niet meer warm toen ik thuis kwam, dat was wel jammer. Verder wel lekker

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Goed van temperatuur! Dus voor herhaling vatbaar!

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

14 pizza’s besteld en binnen 45 minuten waren ze er. Heerlijk gegeten en er zat zelfs nog een fles wijn extra bij. Zeer goed!

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was later dan toegezegd, maar is direct gecompenseerd doordat er gratis toetjes bij waren gedaan. Twee van de drie pizza's (Caprese) waren helaas te flauw, alsof de kruiden waren vergeten. Salade was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren pizza besteld en gegeten. Was binnen de verwachte bezorgtijd geleverd en was nog goed warm en super lekker!

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als de bezorging uitloopt, doordat het ineens druk word, zou het erg klantvriendelijk zijn, als dat via berichtje/telefoontje even gemeld word, en ik bedoel niet 5 min later, maar half uur mag wel even gemeld worden. Wel netjes opgelost met flesje wijn, daarvoor bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met goede producten! Zeker een aanrader. Italiaanser krijg je hem niet in Apeldoorn

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lauwe pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer zorvuldig

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en bezorging op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's en op tijd klaar!

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien was het druk, maar het was een half uurtje later dan de opgegeven tijd. Maar zoals altijd heerlijk genoten van jullie pizza

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en snel bezorgd

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Prima! Op tijd klaar en goed van smaak met lekkere korst. Enige minpuntje: ze koelen net iets te snel af

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel eerder bezorgd dan beloofd, nog prima op temperatuur en heerlijke pizzas.

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer net zo lekker en te snel op als vorige week??

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en super snel bezorgd!??

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Razendsnel bezorgd. We waren wel de eersten van de dag maar binnen 15 minuten was de bestelling er (3 pizza's, patat en snack) En lekkere pizza's maar dat wisten we al jaren!

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kende de kwaliteit van Frank en An al (door afhalen) Nu maar eens proberen via internet. Aangenaam verrast, prima prijs/kwaliteitsverhouding, keurig op tijd, geen snerpende snelle scooters die het komen bezorgen maar een echte Italiaanse Fiat 500 met een herkenbare bezorger zonder helm. Kleine kanttekening. Er wordt een luttel bedrag in rekening gebracht voor de beheerder van der site (slechts € 0,25) waardoor totaalbedrag van de bestelling een fractie afwijkt. Schept wat verwarring omdat je dan gaat twijfelen of de bestelling dan wel goed gedaan is. Detail, niet belangrijk ! Ga zo door Frank en An. Wel scherp blijven 11Pizza's waren heerlijk en ook op temperetuur

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Altijd een succes. Nog nooit laten bezorgen.

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, prima service, zelf afgehaald, op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza, goed bezorgd. Nog nooit zo'n warme pizza gehad uut een doos.

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel ik het niet had verwacht met jullie bedrijfsnaam (het spijt me, (on)bewust heb ik tot op heden altijd bij een Italiaanse bedrijfsnaam besteld), maar bij Frank & An maken serieus hele lekkere pizza's! Ik ben om! Volgens de bevestigingsmail was de levertijd 1 uur, maar de werkelijkheid was 30 minuten. Jullie begrijpen hoe je de verwachtingen van de klant overtreft! :)

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Diverse soorten pizza's, patat/frikandel en een hamburger Italia besteld en alles was weer heerlijk van smaak. Ideaal dat je nu ook via internet kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren prima. De bezorgtijd viel ons tegen. Wij kozen voor de optie "zo snel mogelijk", na betaling bleek de bezorging gepland te staan voor één uur later. Als we dit tijdens de bestelling hadden geweten, zouden we gekozen hebben voor ophalen.

, 07-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren zoals altijd weer heerlijk. De lasagna was de vorige keer geweldig, maar viel deze keer tegen, vrij smakeloos. Recept veranderd? Gauw weer terugveranderen hoor!

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en stipt op tijd bezorgd

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een heerlijke pizza gehad! Snelle levering en perfecte prijs qualiteit! Thanks en cheers ?

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza met lekkere bodem????

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere verse pizza.

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd en zoals altijd super lekkere pizza's !!!

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had verwacht dat de pizza's gesneden zouden zijn maar dat waren ze niet. Verder tevreden!

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's goed gevuld. Keurig op de tijd die is gevraagd. Alles is super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza's, korte lever tijd. super

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed super pizza en een van de lekkerste in Apeldoorn

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk Het duurde 2,5 uur voordat de pizza bezorgd was. ik kreeg een fles wijn en excuses van de bezorger. Ik ben heel tevreden maar er is volgens mij ruimte voor verbetering van ervaring. ik snap dat het heel druk is, ik snap ook dat jullie hard werken en dat veel mensen zo'n heerlijke pizza willen. Ik had geen haast en vond het geen probleem dat de pizza zo lang op zich liet wachten. Maar tijdens het wachten maakte ik mij zorgen over of het wel goed was gegaan. Het besef dat het mogelijk is dat ik voor niets wacht is volgens mij een probleem. Ik wil uiteideijk niet zonder pizza zitten. Ik kon jullie niet bereiken (telefoon werd bijv. niet opgenomen, ik denk omdat jullie zo hard aan het werk waren, fair enough).... maar besef van status van de bestelling geeft rust. De flex wijn is een vriendelijk gebaar en goed bedoeld, en de wijn was ook best lekker.... maar voor mij heleal niet nodig.Zeker ook omdat er geen alcohol in mijn bestelling zat (2 x cola) is h

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel kwartiertje later bezorgd dan afgesproken kwam de bestelling met een gratis flesje wijn erbij. Het eten was het wachten waard en zo'n service valt zeer te waarderen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk vers en goed bereid. Aanrader om dit ook te proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en snelle bezorgservices!

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service en op tijd geleverd

, 28-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren mijn pizzas niet gesneden, ondanks dat ik dit had gevraagd. Maar ze waren weer heerlijk!!

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd en super lekker, als altijd !

, 17-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 min. zeer warm geleverd en wederom zeer goede kwaliteit. Keurige en vriendelijke bezorger.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en heel redelijk geprijsd. De website is heel gebruiksvriendelijk en vooraf betalen via iDEAL heel handig. Ondanks de grote bestelling (9 pizza's) was het er al binnen een half uur. De Bezorger was heel aardig en heeft de pizza's tot op de eettafel afgeleverd in ons appartement op twee hoog. We hebben heerlijk gegeten.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza zelf was heerlijk zoals altijd. Bezorging was ook snel! Alleen pizza was niet erg warm meer

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's. We hebben er weer van gesmuld!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere en goed belegde pizza! Snel en warm bezorgd

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top kom er al jaren

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de pizza was top en de tijd van bezorging was zoals afgesproken. Was voor ons de eerste keer maar zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en snelle levering

, 01-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Goede verpakking. Veel vulling, zeer goede kwaliteit en heel smakelijk.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza's en bezorging was super snel. Erg tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dewi heeft genoten van haar pizza in 10-erstijl !!! Super feestelijk&leuk&lekker???? thanx!!!

, 21-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond voor mijn gezin pizza's besteld, zeearend goed belegd en smaakten heerlijk!

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk en snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza's! Wij genieten er veel koopavonden van!

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Mail van bevestiging, vervolgens mail van de tijd van bezorging, mail dat de bestelling onderweg is. Top !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's en de bezorging was uitstekend. Was heel lekker, zoals altijd en de bezorging binnen een half uur.

, 18-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Supersnel bezorgd en zoals gebruikelijk alles van topkwaliteit!

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en op tijd bezorgd! Heerlijk ook met de extra pepers.

, 22-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer maar eens de lasagna geprobeerd, die doet niet onder voor de geweldige pizza's. Inmiddels twee keer laten bezorgen, heel blij met deze service en ook mooi op de afgesproken tijd.

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er snel en erg lekker! Aanrader!

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza. Goede bodem. Prima kwaliteit! Jammer dat je op de site niet zelf ingrediënten kunt aangeven. Daardoor was de keuze voor ons wat beperkt. Bezorger was 25 minuten eerder dan aangegeven. Dat was fijn, maar waarom dan een indicatie voor een veel later tijdstip?

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supppppppper lekker en keurig op tyd , zoals altijd

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische pizza's bij Frank & An! De beste pizza's in Apeldoorn. Lekkere dunne en krokants bodem en heerlijk verse ingrediënten!

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza smaakte heerlijk, alleen wel wat aan de koude kant toen deze werd bezorgd. Maar ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! :)

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, goed belegde pizza's en keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging duurde wat langer dan gewenst, maar de pizza's waren nog wel goed van temperatuur en smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb de pizza's afgehaald. Goede kwaliteit en lekker

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische pizza's! Echt superlekker!

, 04-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lekker warm, ruime portie frites, goed gevulde souffle's. Makkelijk om via de site te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza gegeten!

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, hadden wat warmer gemogen

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super kwaliteit, kom er meer als 25 jaar, de beste pizzeria in Apeldoorn en verre omstreken!!

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk. Lekkerste uit apeldoorn. Bezorger vriendelijk alleen een kwartier eerder dan afgesproken. Degene met wie ik pizza zou eten was er dus ook nog niet. Die kreeg een koude pizza en ik ben maar vast alleen gaan eten. Ik vul toch niet zomaar een tijd in?

, 25-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en snelle bezorging!

, 24-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snelle levering!

, 27-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating